Web Analytics Made Easy - Statcounter

ثبت‌نام در دوازدهمین المپیاد دانش‌آموزی علوم و فناوری نانو تا ۲۵ تیرماه ۱۴۰۰ تمدید شد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، المپیاد دانش‌آموزی علوم و فناوری نانو فعالیتی است که ابتکار برگزاری آن با این عنوان متعلق به کشور ما است. به این معنا که در کشور‌های دیگر مسابقات دانش‌آموزی با تعیین یک طرح مشخص و یا اردو‌های یک هفته‌ای آموزش فعالیت‌های آزمایشگاهی برگزار می‌شود، اما ترکیب مناسبی از رقابت همزمان در حیطه تئوری و عملی که همه مباحث اصلی مطرح در علوم و فناوری نانو را در برگیرد، تا به حال در هیچ کشوری اجرا نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تاکنون ۱۱ دوره المپیاد دانش‌آموزی نانو برگزار شده است و دوازدهمین دوره المپیاد در سال ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد. دوازدهمین المپیاد دانش‌آموزی علوم و فناوری نانو با همکاری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و هماهنگی سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان برگزار می‌شود. این المپیاد به تایید بنیاد ملی نخبگان نیز رسیده است و مدال‌آوران از جوایز و امتیازات بنیاد بهره‌مند خواهند شد.

المپیاد نانو در چند مرحله بر گزار می‌شود؟


المپیاد علوم و فناوری نانو در سه مرحله برگزار می‌شود، در مرحله اول دانش‌آموزان در قالب یک آزمون تئوری تستی با هم به رقابت می‌پردازند، داوطلبانی که حد نصاب لازم را برای ورود به مرحله دوم کسب نمایند، وارد مرحله دوم المپیاد خواهند شد، که در قالب یک آزمون تئوری بصورت تستی – تشریحی برگزار می‌شود.

 

۳۰ نفر برتر آزمون مرحله دوم وارد مرحله سوم خواهند شد. مرحله سوم بصورت برگزاری یک اردوی علمی-عملی برای برگزیدگان مراحل دوم می‌باشد، که در این اردو دانش آموزان با انجام یک فعالیت آزمایشگاهی ضمن آشنایی با روش‌های تحقیق و پژوهش، به کمک اساتید یک پروژه آزمایشگاهی را که در راستای حل یکی از چالش‌های کشور به کمک فناوری نانو است را انجام می‌دهند.

به‌دلیل شرایط شیوع کرونا آزمون مرحله اول به‌صورت آنلاین برگزار می‌شود. آزمون مرحله دوم این المپیاد به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد.

توجه: در صورت ادامه شیوع ویروس کرونا و بر اساس شرایط، بر اساس تصمیم کمیته علمی-اجرایی المپیاد، اردوی عملی این دوره از المپیاد با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و در بازه زمانی کوتاه‌تر برگزار خواهد شد و قسمتی از آموزش و ارزیابی به‌صورت مجازی انجام می‌شود.


مزایا و جوایز المپیاد نانو


در نهایت برگزیدگان مرحله نهایی با توجه به آزمون‌های مرحله عملی معرفی شده و مدال‌های طلا، نقره و برنز را کسب خواهند نمود. برگزیدگان مرحله نهایی المپیاد نانو ضمن دریافت جوایز نقدی از ستاد توسعه فناوری نانو و بنیاد ملی نخبگان، عضو بنیاد ملی نخبگان شده، امتیاز نخبگی از بنیاد نخبگان دریافت کرده و از امتیازات بنیاد ملی نخبگان بهره‌مند می‌شوند و همچنین از گرنت‌های پژوهشی ستاد نانو نیز بهره‌مند خواهند شد.

به دانش‌آموزانی که موفق به کسب مدال طلا شوند جوایز نقدی شامل سه میلیون و پانصد هزار تومان از سوی ستاد نانو و یک میلیون و پانصدهزار تومان از جانب بنیاد ملی نخبگان اهدا می‌گردد. همچنین به برندگان مدال نقره دومیلیون و پانصد هزار تومان از جانب ستاد نانو و یک میلیون تومان از جانب بنیاد ملی نخبگان تعلق می‌گیرد و برای آورندگان مدال برنز یک میلیون و پانصد هزار تومان از جانب ستاد نانو و پانصد هزار تومان از طرف بنیاد ملی نخبگان به‌عنوان جایزه در نظر گرفته شده است.

برای دیدن شرایط شرکت‌کنندگان، سرفصل‌های این آزمون و بودجه بندی سوالات نیز می‌توانید وارد سایت باشگاه نانو به آدرس www.nanoclub.ir شوید و اطلاعات تکمیلی را بدست بیاورید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو المپیاد دانش آموزی ثبت نام المپیاد المپیاد دانش آموزی علوم و فناوری نانو پانصد هزار تومان بنیاد ملی نخبگان میلیون و پانصد تومان از جانب برگزار می شود ستاد نانو خواهند شد مرحله دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۳۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو

یک محقق ایرانی در تحقیقی جالب با استفاده از آنتوسیانین، کورکومین و نسبت بهینه آنها بر روی بستر نانوفیبرکیتین موفق به تولید جوهر و نشانگر حساس به پی‌اچ برای پایش فساد میگو با چشم غیرمسلح شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محقق ایرانی برای پایش تازگی غذاهای دریایی با فناوری نانو و مواد گیاهی، جوهر هوشمند سبز ساخت.

اسماء وردیان؛ محقق مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهد در تحقیقی جالب با استفاده از آنتوسیانین، کورکومین و نسبت بهینه آنها بر روی بستر نانوفیبرکیتین موفق به تولید جوهر و نشانگر حساس به پی‌اچ برای پایش فساد میگو با چشم غیرمسلح شد.

در این طرح جوهر هوشمند سبز از ضایعات پوسته میگو (نانوفیبرهای کیتین) و ترکیب دو رنگدانه طبیعی کورکومین و آنتوسیانین بدست آمده از گلبرگ زعفران برای پایش تازگی میگو در طول مدت نگهداری در یخچال ساخته شد. این جوهر هوشمند حتی پس از نگهداری به مدت شش ماه در دماهای مختلف همچنان پایدار بودند.

ساخت نخستین محصول آلوپلاستیک استخوانی با فناوری نانو در دنیا

غذاهای دریایی به عنوان منبع غنی از ویتامین‎ها، مواد معدنی و اسیدهای چرب غیراشباع بخش مهمی از سبد غذایی هستند. این غذاها حتی در شرایط نگهداری مناسب نیز مستعد فساد هستند و پایش تازگی آن‎ها ضروری است.

برچسب‎‌های هوشمند با قرار‌گیری در محیط بسته‌بندی می‌توانند به صورت خودکار فعال شده و به مصرف‎کننده اطلاعات بصری در خصوص سلامت و تازگی محصول ارائه دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جایزه یک میلیارد تومانی برای ۱۰۰ استاد منتحب شاگردپرور
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • تقدیر از ۱۰۰ استاد در نخستین دوره اعطای جایزه شیخ مفید
  • کنگره علمی پژواک با ارائه دستاورد‌های دانش آموزی در کاشان
  • برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزی در یزد
  • برگزاری چهل و دومین دوره مسابقات قرآن دانش آموزی در کازرون
  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • برگزاری نهمین دوره مسابقات روباتیک دانش‌آموزی
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد