Web Analytics Made Easy - Statcounter

۱۵۸ نفر از شرکت‌کنندگان دهمین المپیاد دانش‌آموزی علوم و فناوری نانو به مرحله دوم این رقابت راه پیدا کردند. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، آزمون مرحله اول دهمین المپیاد دانش‌آموزی علوم و فناوری نانو، صبح روز جمعه ششم اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۸ به صورت همزمان در ۱۲۱ شهرحوزه – ۱۲۴ حوزه- با شرکت ۱۷۴۱۲ دانش‌آموز داوطلب برگزار شد و ۱۵۸ نفر به مرحله دوم رسیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از بین ۱۵۸ منتخب مرحله اول دهمین دوره المپیاد علوم و فناوری نانو، استان کردستان با ۲۶ برگزیده، استان‌های آذربایجان شرقی و بوشهر با ۱۹ برگزیده، استان مازندران با ۱۶ برگزیده و استان‌های اصفهان و خراسان رضوی با ۱۳ برگزیده، بیشترین آمار قبولی را در این مرحله دارند.

ده نفر برتر مرحله اول، با همکاری پژوهش‌سرا‌های رازی دهگلان، ناحیه ۱ بندرعباس، ناحیه ۴ مشهد، مسیح‌آبادی نیشابور، ناحیه ۱ تبریز، ناحیه ۱ سنندج، جابربن حیان بیرجند، دبیرستان شهید بهشتی بوشهر و شرکت نانواندیشان پارس ثبت نام شده و برای حضور در المپیاد آمادگی لازم را کسب نموده‌‏اند. کسب بیش از ۵۰ درصد میانگین نمره ۵ نفر اول آزمون مرحله اول شرط ورود به مرحله دوم بود.

داوطلبان می ‏توانند با مراجعه به سایت my.nanoclub.ir و با در اختیار داشتن شماره پرونده به عنوان نام کاربری و کد پیگیری به عنوان رمز عبور، کارنامه نتایج مرحله اول را دریافت کنند.
لازم به یادآوری است، باشگاه نانو برای بالا بردن سطح آمادگی داوطلبان برای حضور در آزمون مرحله اول المپیاد دانش‌آموزی فناوری نانو، ۳ آزمون آزمایشی مجازی آمادگی المپیاد نیز برگزار نمود که به طور متوسط ۱۴۰۰ نفر از دانش‌آموزان در این آزمون‌ها حضور پیدا کردند. گفتنی است بر اساس معدل نمره آزمون‌های آزمایشی برای افرادیکه در این آزمون‏‌ها حضور داشته‌‏اند، حداکثر تا ۵ درصد در نمره آزمون مرحله موثر بوده است.

مروری بر آمار ثبت نام دهمین المپیاد دانش‌آموزی علوم و فناوری نانو
این رقابت بزرگ دانش‌آموزی با همکاری بیش از ۱۰۰۰ نفر از دبیران و مدیران آموزش و پرورش با میزبانی و همکاری پژوهش‌سرا‌های دانش‌آموزی و نهاد‌های ترویجی فعال در شهرستان‌ها برگزار شد.

ثبت نام این دوره از المپیاد نانو از آبان ماه ۱۳۹۷ آغاز شد و تا ۵ اسفند ماه، ۱۱۰۴۳ دانش‌آموز دختر و ۶۳۶۹ دانش‌آموز پسر از ۳۱ استان کشور در این رقابت بزرگ علمی ثبت نام کردند. ثبت نام دانش‌آموزان در این دوره از المپیاد به دو صورت انفرادی و گروهی با همکاری ۱۹۱ نهاد ترویجی از سراسر کشور انجام شد. ۹۰ درصد ثبت‌نام‌ها توسط نهاد‌های ترویجی و ۱۰ درصد هم به صورت انفرادی صورت گرفته است.

تعداد داوطلبان هر استان در دهمین المپیاد دانش‌آموزی نانو است. بر این اساس، استان‌های کردستان، آذربایجان شرقی، کرمانشاه، مازندران و هرمزگان دارای بیشترین تعداد شرکت‌کننده در این دوره هستند.

نهاد‌های ترویجی برتر از نظر تعداد ثبت نام داوطلبان دهمین المپیاد دانش‌آموزی علوم و فناوری نانو
استان نهاد ترویجی تعداد ثبت نام
– شرکت سرآمد علم آینده ۴۵۵
کردستان پژوهش‌سرای دانش‌آموزی رازی ناحیه ۱ سنندج ۳۹۹
مازندران پژوهش‌سرای دانش‌آموزی امام جعفرصادق (ع) شهرستان نور ۳۲۸
مازندران پژوهش‌سرای دانش‌آموزی علامه تنکابن ۲۸۴
کرمانشاه پژوهش‌سرای دانش‌آموزی اسلام آباد غرب ۲۷۶
تهران پژوهش‌سرای دانش‌آموزی دانشمند شهید شهریاری بهارستان ۲۷۱
کرمانشاه پژوهش‌سرای دانش‌آموزی شهرستان ثلاث باباجانی ۲۶۶
کردستان پژوهش‌سرای دانش‌آموزی خاتم‌الانبیا سقز ۲۳۲
هرمزگان پژوهش‌سرای دانش‌آموزی شهید قاسمی ناحیه ۱ بندرعباس ۲۱۵
کردستان پژوهش‌سرای دانش‌آموزی امام خمینی (ره) قروه ۲۱۴
کردستان پژوهش‌سرای دانش‌آموزی ناحیه ۲ سنندج ۲۱۱

با توجه به گزارش ثبت نام‌های این دوره، ۱۹۱ نهاد ترویجی به صورت گروهی اقدام به ثبت نام دانش‌آموزان کرده‌اند که ۱۱ نهاد (یک شرکت خصوص و ده پژوهش‌سرای دانش‌آموزی) موفق به ثبت نام بیش از ۲۰۰ دانش‌آموز در این دوره شده‌اند. از بین پژوهش‌سرا‌های پیشتاز، ۴ نهاد از استان کردستان، ۲ نهاد از استان مازندران، ۲ نهاد از استان کرمانشاه، یک نهاد از استان تهران و دیگری از استان هرمزگان است.   مرحله دوم این دوره به صورت آزمون کتبی، در ۲۱ تیرماه ۱۳۹۸ برگزار خواهد گردید. مرحله سوم نیز با حضور ۳۰ نفر برتر مرحله دوم، به صورت یک اردوی علمی، آموزشی و رقابتی، دهه اول شهریورماه ۱۳۹۸ اجرا خواهد شد.

المپیاد دانش‌آموزی علوم و فناوری نانو با هدف شناسایی استعداد‌های برتر دانش‌آموزی و همچنین پرورش و هدایت دانش‌آموزان مستعد توسط باشگاه دانش‌آموزی نانو از سال جاری با همکاری و حمایت ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و مرکز ملی پرورش استعداد‌های درخشان و دانش پژوهان جوان برگزار می‌شود. ضمنا برگزیدگان این المپیاد مطابق با آیین‏نامه ‏های بنیاد ملی نخبگان، از امتیازات این بنیاد نیز برخوردار خواهند شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: المپیاد دانش آموزی علوم و فناوری نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۲۷۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور بیش از ۵۰۰ دانش‌آموز در «جشنواره ولاگ» فیلیمومدرسه

به گزارش قدس آنلاین، جشنواره ولاگ این مدرسه کمک آموزشی با هدف ترویج و تشویق بیشتر دانش‌آموزان به درس خواندن، در این دوره میزبان ولاگ‌‎هایی از دانش‌آموزان سراسر ایران شد. بر این اساس، دانش‌‎آموزان پایه اول تا نهم از یک روز درس خواندن خود با فیلیمومدرسه در قالب اسکول ولاگ (ویدیو درس خواندن)، از خود فیلم گرفته و با انتشار آن در آپارات، در این رویداد شرکت کردند.پ

در بخش آراء مردمی این رویداد هم ۹۷ هزار و ۴۳۱ رأی توسط مردم به ویدیوهای بارگذاری شده، اختصاص پیدا کرد.

میثم حیدری، مدیر اجرایی فیلیمومدرسه در خصوص آثار راه یافته به دومین دوره جشنواره ولاگ، بیان کرد: امسال تعداد شرکت‌کنندگان دو برابر دوره قبل بود و تعداد بینندگان و افرادی که رأی خود را ثبت کردند هم سه برابر شده بود. جریانی که نشان‌دهنده پیوند تکنولوژی با زندگی نسل امروز است و لزوم همراهی بیشتر با این نسل است.
سطح کیفی ولاگ‌های ارسالی هم موضوع دیگری بود که حیدری با اشاره به آن گفت: در بین بیش از ۵۰۰ ولاگ شرکت داده شده در جشنواره، شاید تعداد خیلی کم و انگشت‌شماری از آن‌ها دارای کیفیت مناسب نبودند و بقیه آثار از نظر کیفی در سطح بالایی قرار داشتند.

به گفته مدیر اجرایی فیلیمومدرسه، حضور خود فرد در ویدیو به همراه اجرای خوب و خلاق، داشتن سناریو و داستان در ویدیوها، کادربندی درست، کیفیت بالای ضبط صدا و تدوین با سلیقه و همچنین طراحی کاور مناسب از ملاک‌هایی بودند که در داوری‌ها مورد توجه قرار گرفتند.

همچنین در این دوره به برترین ولاگ سال در دو بخش انتخاب داوران و رأی مردمی، به هر کدام ۲۰ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق گرفت و به بهترین اجرا و خلاقانه‌ترین ولاگ هم در هر بخش ۵ میلیون تومان اختصاص پیدا کرد.

برگزیدگان و شرکت‌کنندگان دومین دوره جشنواره ولاگ‌‏، از شمال تا جنوب کشور را شامل می‌شدند. اسامی این برگزیدگان نیز به این شرح است: علی ایمانی از گرگان، جایزه نفر اول انتخاب داوران، ابوالفضل حسن زاده از تهران جایزه نفر اول آراء مردمی، نیما فنی‌اصل از بوشهر، جایزه بهترین اجرا، فرید بیات از تهران، جایزه خلاقیت.

دیگر خبرها

  • آیین تجلیل از برگزیدگان یازدهمین دوره مسابقات دانش آموزی در همدان
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • تجلیل از دانش آموز وظیفه شناس کوچصفهانی
  • حضور بیش از ۵۰۰ دانش‌آموز در «جشنواره ولاگ» فیلیمومدرسه
  • اسلامی: ایران در المپیاد مخترعین مقام اول را کسب کرد
  • برگزاری چهل و دومین دوره مسابقات قرآن دانش آموزی در کازرون
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • دوازدهمین دوره المپیاد دادرس دختران در شهرستان لنگرود
  • برگزاری نهمین دوره مسابقات روباتیک دانش‌آموزی